در تاریخ ۲۴ فروردین ماه سال جاری، دکتر محمدتقی قانعیان استاد دانشگاه و مؤسس نمایشگاه مجازی باما مسابقه ای با عنوان طرح اوقات فراغت کرونایی دانشجویان را مطرح نمود.
مسابقه طرح اوقات فراغت کرونایی
هدف از اجرای طرح اوقات فراغت کرونایی دانشجویان این بود که با توجه به اینکه در ایام اوقات فراغت کرونایی امکان کارآموزی دانشجویان وجود نداشت، بتوانند با مؤسسات و شرکت های مرتبط با رشته خود آشنا شوند. در واقع با اجرای این طرح دانشجویان می توانستند با ورود به سایت این شرکت ها، محصولات و خدمات، کاتالوگ ها، پروژه های اجرا شده و سایر اطلاعات این شرکت ها را ببینند. با شرکت های دانش بنیان آشنا شوند. اختراعات حوزه تخصصی خود را ببینند و از طریق ایمیل و … با این شرکت ها در تماس باشند و در صورت موافقت شرکت، دوره کارآموزی خود را در این شرکت ها بگذرانند.
برای شرکت در طرح اوقات فراغت کرونایی، دانشجویان می بایست جدولی را برای دروس تخصصی خود تکمیل کرده و همراه با مشخصات کامل به آدرس های ایمیل سایت نمایشگاه مجازی باما ارسال نمایند.
ارزیابی و اعلام نتایج مسابقه طرح اوقات فراغت کرونایی
پس از اتمام مهلت شرکت در مسابقه در تاریخ سوم خردادماه جاری، کلیه جداول طرح اوقات فراغت کرونایی که شامل ۶۳ جدول بود پس از دریافت، بررسی و با مشارکت دفتر ارتباط با صنعت مورد ارزیابی قرار گرفت. جداول ناقص و دارای اشکال (۴ مورد) حذف و لیستی از اسامی دانشجویانی که جداول را به نحو مطلوب تکمیل نموده بودند (۵۹ مورد) تهیه شد. از این موارد به قید قرعه ۱۲ مورد انتخاب شدند. سپس جداول ارسالی توسط این ۱۲ دانشجو، از نظر کیفیت محتوا مورد بررسی قرار گرفت و به ترتیب در ۴ گروه ۳ نفره اول، دوم، سوم و چهارم دسته بندی شد.
علیرغم اینکه این مسابقه در فضای مجازی و خبرگزاری های مختلف به نحو مطلوبی اطلاع رسانی شد، متأسفانه دانشجویان عزیز مشارکت خوبی در این طرح نداشتند. با وجود بیش از هشت میلیون دانشجو در کشور، تنها ۶۳ دانشجو در این طرح مشارکت داشتند.
در این مسابقه به سه نفر اول مبلغ ۱۰ میلیون ریال، سه نفر دوم مبلغ ۸ میلیون ریال، سه نفر سوم مبلغ ۶ میلیون ریال و سه نفر چهارم مبلغ ۴ میلیون ریال به عنوان جایزه تقدیم می گردد.
با سلام و آرزوی تندرستی
این مسابقه ایده خوب و به جایی بود تا دانشجویان با دقت بیشتری نسبت به واحدهای درسی خود نگاه کنند و ببینند چقدر گذراندن این واحدها در آینده شغلی شان اثر دارد.در این بین خود من متوجه شدم در چه حیطه هایی کم کار شده و یا اصلا کار نشده است.می توان با مطالعه و بررسی بیشتر این خلاها را با دست زدن به کارهای جدید در این حیطه ها پر کرد.مخصوصا برای دانشجویانی که با این رشته میخواهند وارد بازار کار شوند.
ممنون از مسابقه خوبتون_سلامت و پایدار باشید
راستش اول مطالب سایت رو درست و حسابی نخونده بودم و گذری رد شدم ولی روز بعد که وقتم ر و گذاشتم و برای چند دقیقه مطالب رو خوندم متوجه شدم در رابطه با رشته تحصیلی و دروس ارائه شده کلی مطلب مفید داره و حتی شرکت هایی که به اون درس ها مربوط باشن معرفی شده. هم جالب بود هم آموزنده هم کاربردی.
با سلام و عرض ادب
خسته نباشید.
خیلی ممنون از زحمات شما
این مسابقه در جهت آشنایی با کاربرد عملی دروس تخصصی فراگیری شده و همچنین شرکت ها و مؤسسات فعال مرتبط با این دروس بود.
در مجموع مسابقه کاربردی و مفیدی بود.