عنوان دوره آموزشی: کارآفرینی در علوم بهداشتی
خلاصه وبینار:
اهمیت کارآفرینی:
با توجه به وجود مشکلات فراوان در حوزه اقتصاد و تحریم ها یکی از روش های برون رفت از این شرایط دشوار کارآفرینی و اتکا بر اقتصاد دانش بنیان است.
لازمه کارآفرینی چیست؟
باید بدانید قبل از هر چیزی مهمترین مسئله در کارآفرینی انرژی و اشتیاق درونی است. بله انرژی درونی مهمترین محرک در مسیر کارآفرینی است، اما مهمترین مسئله در امر کارآفرینی دانشجویان، توجه و کنکاش کلمه و مفهوم دانشجو است. شاید بهتر باشد قبل از اینکه به فکر کارآفرینی باشیم، در ابتدا این سؤالات را از خودمان بپرسیم. معنی دانشجو چیست؟ به چه کسی دانشجو گویند؟ هدف ما از رفتن به دانشگاه چیست ؟
پاسخ دادن به سؤالات فوق به ما کمک می کند تا در ادامه بتوانیم برای مباحث ذیل نیز جواب هایی را بیابیم. 1. درس هایی که در دانشگاه ارائه می شوند چه کاربردهایی دارند؟ 2. هدف از ارائه این دروس چیست؟ 3. مهم تر از همه این که ما چگونه می توانیم از این دروس کسب درآمد کنیم ؟
دانشجویان و دانش آموخته های عزیز، باید مد نظر داشته باشید که دانش آموخته یا فارغ التحصیل به شخصی گفته می شود که علاوه بر گذراندن آموزش های دوران دانشگاه، صلاحیت علمی نیز داشته باشد و این یعنی اطلاع از راه های کسب درآمد از دروس و کاربرد آنها و شناختن شرکت هایی که از این طریق کسب درآمد می کنند، که همه ی این موارد پایه و اساس کارآفرینی است.
«موفقیت مجموع تلاش های کوچکی است که هر روز به طور مداوم تکرار می شوند».
ویژگی دانشگاه های کارآفرین چیست؟
- تولید و انتقال دانش
- تجاری کردن دانش: یعنی تبدیل دانش به فناوری، ثبت اختراع و تجاری سازی
- ایجاد شرکت های دانش محور: یعنی واگذاری امتیاز بهره برداری، شرکت های دانش بنیان دانشگاهی و شرکت های دانش بنیان غیر دانشگاهی
- حل مشکلات جامعه و صنعت: یعنی تفاهم نامه های مشترک، قراردادهای پژوهشی و مشاوره ای مابین دانشگاه و صنعت، ارتباط با جوامع محلی و سازمان های مردم نهاد.
مخاطبین وبینار
مدرس:
دکتر محمد تقی قانعیان: قائم مقام رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد در امور کارآفرینی و اشتغال، مدیر توسعه فناوری سلامت و ارتباط با صنعت، مؤسس نمایشگاه مجازی باما
بامایی عزیز اگه فکر میکنی مطالب این وبینار برات مفیده، توصیه میشه نسخه کامل وبینار را در آپارات سایت نمایشگاه مجازی باما HSE تماشا کنی.
رشته های دانشگاهی مرتبط
بهداشت عمومی ، بهداشت مواد غذایی ، بیولوژی و کنترل ناقلین بیماری ها ، علوم تغذیه ، فناوری اطلاعات سلامت ، مددکاری اجتماعی ، مدیریت خدمات بهداشتی درمانی ، مهندسی بهداشت حرفه ای و ایمنی کار ، مهندسی بهداشت محیط ، آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت ، ارزیابی فناوری سلامت (H. T. A) ، بهداشت پرتوها ، بهداشت روان ، بهداشت محیط- سم شناسی محیط ، بهداشت محیط- مدیریت پسماند ، بهداشت و ایمنی مواد غذایی ، مدیریت سلامت، ایمنی و محیط زیست ، مهندسی بهداشت حرفه ای و ایمنی کار ، مهندسی بهداشت محیط ،